Kiakadtak egy szolnoki BMW-s parkolására, de…

Megosztás

… az egyértelműen két parkolóhelyet is elfoglaló BMW-s sofőrt többen is megvédték, nem is annyira meglepő indokból. Hiába a márkával kapcsolatos sztereotípia, hiába az egészen fura parkolás, mégis sokan igazat adtak neki. Hogy miért?

Mert nagyon sok szolnokinak van rossz tapasztalata arról, hogy ők maguk hiába tartják be a szabályokat és hiába parkolnak megfelelően az ilyen lakótelepi övezetekben, mások semmibe veszik ezt és bármikor végigsúrolják autójukat, vagy nekivágják az ajtajukat. Valóban ilyen rossz lenne a helyzet.

Az alaptörténetet Ferenc tette közhírré a közösségi médiában. Tudja, hogy kevés a parkoló, de amit a mellékelt fotón látható autó tulajdonosa művel, az már szerinte a szemtelenség netovábbja. “A közösségünk parkolóját bitorolja egy másik utcából. A közösségünkből a délutáni műszakból érkező lakótárs nem tud a saját lakása előtt parkolni, mert valaki ilyen módon parkol” – írta. Ehhez egy képet is közszemlére tett.

Ám teljesen megoszlottak a vélemények arról, hogy ez mennyire elítélendő. Döme például kiemelte, hogy ő is így parkol, amióta egy (nem idéznénk szó szerint) xy lezúzta az ő autójának elejét. Ő is mellékelt ehhez egy képet.

Miklós pedig más fontos információt is közölt. “Megértem a tulajt, a sok gyökér miatt én is így állnék egy ilyen szépen rendben tartott autóval. Nem mellesleg, reggel álltak mellette, már alapból a sor indult rosszul.” “És ha egy motor mellé parkolt? Emberek! Lassan már megölitek egymást” – tette hozzá Mihály. Természetesen olyanok is akadtak, akik nagyon nem nézik jó szemmel az ilyen parkolást és voltak, akik már az autómárka felismerésekor csak legyintettek, hogy a márka kötelez.

Szolnokon nekünk mik a tapasztalataink parkolás terén?

Kapcsolódó cikkek